Ontslag met een vaststellingsovereenkomst (VSO)


Je werkgever vertelt je dat hij niet met je verder wil, om welke reden dan ook. Reorganisatie, disfunctioneren, een verstoorde arbeidsverhouding etc. Hij schuift een concept vaststellingsovereenkomst, ook wel beëindigingsovereenkomst of VSO genoemd onder je neus. Je voelt je voor het blok gezet. Wat moet je doen?

 

Heel simpel: niet instemmen met je ontslag en niks ondertekenen. Neem eerst contact met ons op voor gratis advies. Misschien is ontslag gewoon te voorkomen omdat je werkgever geen reden of bewijs heeft. Lees daarover hier meer

 

Wil je wel onderhandelen met je werkgever over een ontslagregeling via een vaststellingsovereenkomst, dan doen wij dat graag voor je! Neem hier contact op met ons.  We slepen er het meeste voor je uit. Behoud van je WW-uitkering,  een transitievergoeding, wel een extra billijke vergoeding, vrijstelling van arbeid, een outplacement- of omscholingsbudget, kosten rechtsbijstand en noem maar op. Ook het doorhalen van je non-concurrentiebeding en afstand van terugvorderen van studiekosten regelen wij.


Waarmee kunnen we je helpen?